Tarieven

Onze tarieven

Indien wij op zoek gaan naar een geschikte Nanny voor jullie, brengen wij eenmalige bemiddelingskosten in rekening. Deze kosten dekken het proces van het vinden van een passende Nanny die voldoet aan jullie specifieke behoeften en wensen.

De gewerkte uren door de Nanny worden nauwkeurig bijgehouden en ingediend bij ons bureau. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze uren correct worden doorgestuurd naar de ouders ter controle. Zodra de ouders akkoord geven op het aantal afgenomen uren, initiëren wij de uitbetaling aan de Nanny. Op deze manier streven we naar een transparante en efficiënte afhandeling van de financiële aspecten.

In sommige gemeenten kan er een specifieke vergoeding zijn voor de inschrijving van een Nanny. Deze kosten komen voor rekening van de ouders en variëren afhankelijk van de lokale voorschriften.

Wij zorgen ervoor dat ouders op de hoogte zijn van dergelijke kosten en bieden de nodige begeleiding bij het afhandelen van administratieve taken.

Op maandelijkse basis wordt er een vergoeding aan ons bureau betaald. Deze vergoeding dekt de urenregistratie en andere gerelateerde diensten.

De exacte kosten variëren per gezin, aangezien deze worden afgestemd op de specifieke behoeften en omstandigheden.

Zijn er vragen over mogelijke kosten? Aarzel niet om contact op te nemen

Wij staan klaar om te assisteren en alle benodigde informatie te verstrekken.

× WhatsApp ons