Op zoek naar een Event Nanny?

Wij brengen luxe en gemak samen

Ben je op zoek naar professionele Nanny’s om tijdens jouw evenement de kinderen op een leuke en speelse manier te vermaken?

Ontdek dan onze Event Nanny Service! Met onze service kunnen niet alleen de volwassen gasten onbezorgd genieten van het evenement, maar
zullen ookde kinderen een dag beleven die ze niet snel zullen vergeten.
Onze toegewijde Nanny’s nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de kinderen, zodat jij je kunt concentreren op de andere gasten.
Zelfs bij zakelijke evenementen hoef je je geen zorgen te maken over de kinderen.

Vertel ons welk type evenement je organiseert en hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn.
Wij zorgen dan voor een advies op maat en een passend prijsvoorstel.
Zo wordt het voor ouders altijd een zorgeloze dag en voor de kinderen een ervaring om te koesteren!

Een Nanny inhuren voor jouw evenement is al mogelijk vanaf €28,95 exclusief btw per uur. Daarnaast geldt een eenmalige wervingsvergoeding van €125,00 exclusief btw.

whispering

Zakelijke Evenementen

Bij zakelijke evenementen nemen wij graag de zorg voor kinderen op ons. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, conferenties, fotoshoots of filmopnames, onze Nanny’s zorgen ervoor dat jij en je collega’s je geen zorgen hoeven te maken over de kinderen.

Onze Nanny’s zorgen niet alleen voor een zorgeloze ervaring, maar zorgen er ook voor dat de kinderen een geweldige tijd hebben met leuke activiteiten. Bovendien kunnen we zorgen voor prachtige goodiebags als een leuke verrassing voor de kinderen aan het einde van het evenement. Kortom, Nanny Service Babo biedt uitstekende kinderbegeleiding voor elk type evenement!

Oppas op locatie

Bij Nanny Service Babo bieden we ook oppasdiensten op locatie aan. Dit betekent dat we oppas regelen voor gezinnen die tijdelijk in een hotel verblijven, op vakantie gaan, of om welke reden dan ook niet thuis zijn. Of je nu een oppas voor je baby in het hotel nodig hebt of op zoek bent naar extra ondersteuning tijdens je vakantie, wij staan voor je klaar. Onze werkwijze volgt strikte protocollen om ervoor te zorgen dat het zowel voor de kinderen als de ouders, evenals de oppas, zo veilig en comfortabel mogelijk verloopt.

Of je nu in een hotel in Nederland verblijft en een avondje uit wilt, of dat je een oppas wilt meenemen op vakantie naar het buitenland, wij bieden diverse mogelijkheden. Onze Nanny’s zijn ervaren in oppassen op locatie en het begeleiden van gezinnen tijdens hun vakantie. Op deze manier kun je, wanneer nodig, genieten van een helpende hand bij de zorg voor de kinderen, waardoor je meer rust en focus hebt voor het gezinsleven.

Entertainment en verzorging

Nanny Service Babo biedt niet alleen kinderopvang, maar ook professionele begeleiding voor kinderevenementen en kinderfeesten. Onze begeleiding gaat verder dan alleen toezicht houden; we voegen een extra dimensie toe aan het evenement door diverse activiteiten en spelletjes aan te bieden.

Klinkt goed? Binnenkort een Nanny voor jullie event?

× WhatsApp ons